menu

Mother Nature hyllar biologisk mångfald. Vi vill leva med respekt för Moder Jord och i samklang med en hållbar livsstil. 

 

Trädgårdar och uterum inreds med naturliga materialval som trä, keramik och sten. 

 

Färgskalan går i naturens palett och formerna är stora och böljande.

Växtlista

Kålrabbi
Grönkål
Bondbönor
Gråärt
Gurkört
Krasse
Ängsblommor
Syrener
Blomsterlönn
Gamla pelargonsorter

Grönsaker och snittblommor får gärna vara svenskodlade. Som konsumenter kan vi påverka marknaden – vi väljer mer aktivt.

Material

Konjaksfärgat läder
Oglacerad terracotta
Macramé
Vitbetsad ask
Rökfärgat glas
Matt gummi
Vävt garn
Päls
Emalj
Naturmaterial

Vi inspireras av natur och naturlighet via en rad olika förhållningssätt. Vi vill leva med respekt för moder jord och i samklang med en hållbar livsstil. Detta inbjuder till, när vi anlägger och inreder våra trädgårdar och uterum, naturliga materialval som trä, keramik och sten. Ett stort generöst träbord i trädgården känns som den viktigaste möbeln inför nästa säsong. Med plats för god mat och goda vänner.

Många väljer idag att stanna upp och göra en helomvändning i livet. Att flytta ut på landet och leva nära naturen är något som lockar. Detta ser vi både på tv och i sociala medier. Ingen som sett familjen Mandelmans fantastiska gård på Österlen lämnas oberörd över lyckan att leva med naturen och det som jorden ger. Leva i takt med året.

Det är inte för så många generationer sedan som de allra flesta av oss levde av det som naturen och jorden gav. Under ytan finns en bonnläpp i oss alla. En längtan till det begripligt handfasta.