Smittsäkra ditt mässdeltagande

Förutsättningarna för att skapa smittsäkra mässor är goda. Men för att lyckas måste vi arbeta tillsammans. Som arrangör har vi det övergripande ansvaret för smittsäkerheten medan du som ställer ut ansvarar för att skapa en trygg och säker mötesmiljö i din monter under hela mässan.

Den svenska pandemibekämpningen vilar på tre grundpelare. Utgå alltid ifrån dessa när du ska bedöma och smittsäkra ditt deltagande:

  • Gör det möjligt att hålla avstånd
  • Ha god handhygien
  • Stanna hemma vid sjukdomssymptom

För att du inte ska missa något är det viktigt att du dokumenterar dina säkerhetsåtgärder. Till din hjälp har vi tagit fram en checklista på vad du ska tänka på.

Gå igenom stegen i formuläret nedan och skicka därefter in din bekräftelse till oss. OBS! Du behöver inte skicka in vad du har gjort utan enbart att du har gjort de olika stegen.

Senast den 2021-09-08 måste du ha skickat in din bekräftelse på att du har gått igenom checklistan och genomfört eller planerat inför ditt mässdeltagande.

>> Du hittar checklistan att fylla i här

 Här kan du även se checklistan i pdf-version. 

Myndigheternas rekommendationer och regler kan förändras med kort varsel. Gå därför regelbundet igenom och håll dig uppdaterad avseende eventuella förändringar i regelverket.

Elmia-Säkra möten-tänk på.jpg

Annelie Gemark
Annelie Gemark
Telefon: +46 36 15 20 35