Mässkatalog och mässtidning

Elmia Gardens mässkatalog distribueras som en inlaga i tidningen Viola och delas även ut till mässbesökarna. I katalogen kommer dina företagsuppgifter och produkterregister att presenteras. Din katalogtext presenteras i mässkatalog online. Ge en kortfattad beskrivning av företaget och de produkter och/eller tjänster som visas i din monter

I grundavgiften ingår:

  • Företagspresentation
  • Produktregister

Så här registrerar du dina kataloguppgifter:

Som tidigare utställare kan du använda dina historiska uppgifter på respektive beställning. OBS! Måste godkännas och skickas in.

  1. Logga in på "Mina sidor" med användarnamn och lösenord via nyckelikonen uppe till höger
    (Dessa har du fått i samband med orderbekräftelsen)
  2. Du är nu inloggad på ”Mina sidor”. Gör dina beställningar, genom att välja ”Mina beställningar”
  3. Under ”Företagspresentation” kontrollerar du att dina företagsuppgifter är korrekta. OBS! Ändringar här slår enbart igenom i mässkatalogen. Fyll även i katalogtext (se förklaring nedan).
  4. Under ”Medutställare/Agentur/Varumärken”. Välj de alternativ som passar dig.
  5. Produktregister (Produktregister gäller endast Huvudutställare och Medutställare)

Företagspresentation

Kan innehålla en kortfattad beskrivning av företaget och de produkter och/eller tjänster som visas i montern. Den får innehålla max 300 tecken på svenska.  

För att även nå våra internationella besökare är det viktigt att du också sänder oss presentationen på engelska. Det tillkommer ingen extra avgift för denna text, dock max 300 tecken.

Ytterligare text debiteras med SEK 100 exklusive moms per 72 tecken.

Produktregister
Kryssa för de produktområden ditt företag representerar i produktregistret. Om du saknar någon produktrubrik kan du ge egna förslag.

OBS! Kataloguppgifter och ändringar inskickade efter 2019-08-12 publiceras endast i mässkatalog online.

 

Annonsera i mässkatalogen 

Som utställare har du möjlighet att annonsera i mässkatalogen för att öka chansen att besökaren ska uppmärksamma just ditt företag. Katalogen delas ut gratis till besökare och utställare på mässan. Annonser i mässkatalogen bokas via vår samarbetspartner Lime AB som ger ut tidningen Viola. 

Se priser, annonsformat och tekniska specifikationer