Mässkatalog

I mässkatalogen presenteras ditt företag, dina produkter och dina tjänster. En tryckt version av katalogen delas ut gratis till alla besökare på mässan och kommer även att distribueras som inlaga i tidningen Viola.  Mässkatalogen publiceras även digitalt här på webben. 

I grundavgiften ingår:

  • Företagspresentation med katalogtext
  • Produktregister

Så här registrerar du dina kataloguppgifter:

Som tidigare utställare kan du använda dina historiska uppgifter på respektive beställning. OBS! De måste godkännas och skickas in på nytt.

  1. Logga in på "Mina sidor" med användarnamn och lösenord via nyckelikonen uppe till höger
    (Dessa har du fått i samband med orderbekräftelsen)
  2. Du är nu inloggad på ”Mina sidor”. Gör dina beställningar, genom att välja ”Mina beställningar”
  3. Under ”Företagspresentation” kontrollerar du att dina företagsuppgifter är korrekta. OBS! Ändringar här slår enbart igenom i mässkatalogen. Fyll även i katalogtext (se förklaring nedan).
  4. Under ”Medutställare/Agentur/Varumärken”. Välj de alternativ som passar dig.
  5. Ange i produktregistret vilka produkter ditt företag erbjuder

Aktiv Medutställare, SEK 3 950

- Delar monter med huvudutställare

Kryssa i rutan och anmäl eventuella medutställare (företag som delar monter med huvudutställaren). Som aktiv medutställare visas ditt företag på samma sätt som huvudutställarens. Du har möjlighet att fylla i ett produktregister, medutställare, agentur och varumärken.

Företagspresentation

Kan innehålla en kortfattad beskrivning av företaget och de produkter och/eller tjänster som visas i montern. Den får innehålla max 300 tecken på svenska.  

För att även nå våra internationella besökare är det viktigt att du också sänder oss presentationen på engelska. Det tillkommer ingen extra avgift för denna text, dock max 300 tecken.

Ytterligare text debiteras med SEK 100 exklusive moms per 72 tecken.

Produktregister
Kryssa för de produktområden ditt företag representerar i produktregistret. Om du saknar någon produktrubrik kan du ge egna förslag. 

OBS! Kataloguppgifter och ändringar inskickade efter 2017-08-24 publiceras endast i mässkatalog online.

 

Annonsera i mässkatalogen 

Som utställare har du möjlighet att annonsera i mässkatalogen för att öka chansen att besökaren ska uppmärksamma just ditt företag. Katalogen delas ut gratis till besökare och utställare på mässan. Annonser i mässkatalogen bokas via vår samarbetspartner Lime AB som ger ut tidningen Viola. 

Se priser, annonsformat och tekniska specifikationer