Besökregistrering - Leads

 

En smartare väg till fler affärer

Vi vill ge dig som utställare mer tid för nya kunder och göra det enklare att följa upp dina affärer på mässan. Med leads-hanteringen i Elmia Plus scannar du streckkoden på besökarnas namnbrickor och får direkt ett komplett kundunderlag. Underlaget kan också kompletteras med kategorier, aktiviteter och dina egna anteckningar i appen. Du slipper hålla koll på visitkort och på vilken besökare som är intresserad av vad.

Om du dessutom använt Elmias inbjudningar så kan du direkt omvandla de inbjudna kontakterna till leads och få information om vilka av de du bjudit in som passerat entrén till mässan.

 

Använd Elmia Plus för att:

- Minska administrationen

- Fokusera på kundmötet

- Följa upp dina affärer direkt

  

Ladda ner appen här:

Android App store

 

Kom igång med leads-verktyget i Elmia Plus för Android (PDF) Kom igång med leads-verktyget i Elmia Plus iOS (iPhone) (PDF)

 

Läs användarvillkor för appen Elmia Plus.

Att aktivera Leads-hanteringen i Elmia Plus kostar 1495 kr (exkl. moms) per utställande företag och då ingår upp till 5 st användarlicenser. Efter att alla 5 användarlicenser har använts kan du enkelt komplettera med fler. Varje extra användarlicens kostar 195 kr (exkl. moms).

Save

Save