Elmia Garden Award - Årets Trädgårdsprodukt 2017

Stort massmedialt intresse, bred exponering under Elmia Garden och enorm draghjälp med marknadsföring och PR – produkterna som nomineras till Årets Trädgårdsprodukt får verkligen en riktig kanonstart på marknaden! 

Elmia Garden Award är en utmärkelse med tyngd och status i branschen. Eldriven skottkärra, ergonomisk räfsa, fågelholk med webkamera, praktisk odlingsbänk,  en lampa med växtbelysning, odlingskruka i mikrofiber och nu senast 100% Återvunnen jord – genom åren har det presenterats många kloka och smarta lösningar när vinnaren i Årets Trädgårdsprodukt koras.

Syftet med Årets Trädgårdsprodukt är att visa på den kreativitet och produktutveckling som sker inom trädgårdsbranschen. Elmia Garden ger företag, såväl stora som små, chansen att visa upp sina bidrag för en bredare publik inför det slutliga valet som sker under våren. Det mediala intresset är stort – produkterna får stor uppmärksamhet – missa inte chansen att ge din produktlansering extra draghjälp!

Jury och regler

Produkterna bedöms av en jury bestående av erkända namn som Simon Irvine, trädgårdsdesigner på Läckö Slott, Christina Säll, Hemträdgården samt Magnus Åström, creative director. Den slutliga vinnaren offentliggörs vid en pressträff, lagom till trädgårdssäsongens start på våren. Alla de stora facktidningarna, och många dagstidningar, har skrivit om de produkter som hittills fått utmärkelsen.