Flex Scandinavia AB/EGO Power+

Rätt batteri för varje användningsområde

Säsongen 2018 gör det möjligt att skapa förutsättningar som låter varje användares dröm gå i uppfyllelse. Från det minsta batteriet på 2.0Ah till stora 28Ah har EGO Power+ ett batteri för varje uppgift, vilket ger användaren en total frihet.

- Vilken maskin du än väljer, klicka enkelt in batteriet och kom igång snabbt med ditt arbete.
Ladda för ett renare liv
Fossila bränslen ersätts av renare, grönare energi. EGO Power+ levererar kraft motsvarande bensinmotorer men utan buller, väsen eller rök och mer bekväma att använda tack vare mindre vibrationer. EGO:s ARC Litium56V batteri ger en ny nivå av prestanda. EGO Power+ ger användaren kraft som behövs för att få jobbet gjort och 2018-års sortiment har testats hårt för att klara tuffa förhållanden. En helt ny serie med direktanslutna maskiner kommer presenteras under året och till det nya sortimentet har det tagits fram vältänkt utrustning för att underlätta arbetet.

Batteriselen som är kombinerad med kraft och komfort
Batteriselen BH1001 är en lätt, bekväm och ergonomisk sele för EGO Power+ samtliga batterier och genom att sätta batteriet i ryggselen istället för i maskinen fördelas vikten jämnt. Innovativ och stabil konstruktion med mjuk polstring för rygg och axelremmar ger användaren avlastning och komfort under ett helt dagsarbete.


Ett batteri för varje uppgift
Kompatibel med alla trädgårdsmaskiner, både maskiner för privatpersoner och yrkesproffs. Till EGO:s kommande serie är det snabbkoppling vid användande av batteriselen, adapter finns för övriga av EGO:s maskiner. Batteriselen är utrustad med bärhandtag samt höftavbärare för trimmer/röjsåg. Batterikåpan är designad med kraftig slagtålig polyplast.

Ryggbatteriet som arbetar lika hårt som du
Kombinera någon av de kommande direktanslutna maskinerna med nya BAX1501 28Ah, ryggbatteriet levererar effekt och körtider som behövs för tuffa förhållanden. Den har, rentutav, samma kraft som 80% av bensinmaskinerna för närvarande. Minus buller, ångor och vibrationer naturligtvis för att värna om miljön och användaren. Balansera exceptionell kraft med användarkomfort, ryggbatteriet är ergonomiskt utformade för att man ska arbeta hela dagen. För att vara säker på att den är extremt motståndskraftig och hållbar har den testats till det yttersta. Batterikåpan är extremt vädertålig och kan hantera tunga skyfall. Plus, det superrobusta hölje är utformat för att ta hårda slag som den kan utsättas för under en tuff arbetsdag. Den ventilerade kåpan gör så att batteriet hålls svalt. På kåpan sitter dessutom en USB-station samt 12V. Mycket lång livslängd: upp till 1200 laddningscykler.

http://www.gronaverktyg.se
Publicerad
2018-09-20
Bilder