Flex Scandinavia AB/EGO Power+

EGO Power+ nya kraftfulla häcksax - Lättviktaren som arbetar hårt utan avgaser

EGO Power+ viktiga mål är att leverera kraft och prestanda som överträffar bensindrivna motsvarigheter. EGO:s batteridrivna maskiner är designade för att arbeta hårt, hela dagen, varje dag, i de mest utmanande förutsättningarna. Naturligtvis är trädgårdsmaskinerna dessutom ett riktigt klimatsmart alternativ! I april lanseras ännu en miljömedveten maskin, en direktansluten häcksax HTX6500E. Häcksaxen ansluts i EGO Power+ nya kraftfulla 28Ah ryggbatteri och passar användaren försedd med de längre arbetspassen med batteriets imponerade körtid.
Blad som håller skärpan längre
Med en bladlängd på 65cm är den nya häcksaxen HTX6500 konstruerad med precision för att okomplicerat hantera dem svåraste häckarna. Den tysta borstlösa motorn ger all kraft man behöver samt ger en jämn och balanserad klippning. Användaren kan enkelt välja mellan horisontell och vertikal klippning, genom häcksaxens unika handtag, för perfekt precision. Klippbladen är designade med laserskurna och diamantslipade knivar. Detta för att hålla bladen skarpare längre än konventionella blad.

Fördelaktig i offentliga miljöer
Med ett obelastat varvtal på 3600 spm ger den ett klippresultat för alla jobb, stora som små. Dubbelverkande skärblad gör att det minskar på vibrationerna vilket ger användaren en ergonomisk användarvänlighet. För säkrare arbete hjälper säkerhetsskyddet till att förhindra skador när den elektroniska bromsen stannar knivarna när användaren släpper avtryckaren. Med EGO:s branschledande Arc litium 56V batteri arbetar häcksaxen tyst vilken gör den optimal i offentliga miljöer och med sin vikt på 3.9kg gör den till en lätt häcksax i den här storleksklassen.

http://www.gronaverktyg.se
Publicerad
2018-09-20
Bilder