Late Blooming AB

Underhållsfria krukor i stål från Late Blooming AB

För första gången står Late Blooming på Elmia Garden mässan! Late Blooming är ett företag som gör unika, tidlösa krukor för både inom- och utomhusmiljöer såsom balkonger, altaner, uteplatser, poolmiljöer etc.

Nytt för hösten 2016 är att krukorna även tillverkas i lackat stål i färgerna mörkgrått och mörkgrönt i flera modeller, även dessa är underhållsfria och kan stå ute året runt. En produktnyhet kommer även att presenteras på plats på Elmia Garden mässan!

Krukorna tillverkas i cortenstål samt lackat stål och är svenskdesignade, svensktillverkade och näst intill lokalproducerade. Cortenstål är ett tåligt underhållsfritt material som rostar långsammare än vanligt stål. Idag är materialet mycket populärt inom en mängd områden som kräver en underhållsfri rostig yta och som är tillräckligt motståndskraftigt att stålet inte rostar sönder. Det kan vara allt från husfader och rabattkanter till Late Bloomings krukor!
Jag heter Mimmi Edström och har arbetat inom bank-och finans största delen av mitt arbetsliv. För ett par år sedan fick jag möjligheten att bland annat delta på en svetskurs vilket i sin tur gjorde att jag vågade ta steget och göra verklighet av en av mina drömmar sedan länge, att rita, skapa och vara kreativ, vilket så småningom resulterade i Late Blooming AB.

https://www.late-blooming.se

https://instagram.com/late_blooming/

Publicerad
2016-08-26
Bilder