10.15 Grunderna i charktillverkning & Ge dina egna charkuterier ett
extra lyft
Alf Andersson, jägare, kokboksförfattare, har jobbat professionellt med charkuterier
Emilia Nilsson, jägare, kock, grisbonde och kokboksförfattare
11.45 Att tillverka korv är inte komplicerat & Enkla tips för att lyxa till korven
Alf Andersson & Emilia Nilsson
13.15 Paté och pastej
Alf Andersson
14.00 Tips på bästa råbiffen
Emilia Nilsson
15.15 Prisutdelning Elmia Game Fairs besökartävling
16.00 Prisutdelning Jakt-SM
Med reservation för ev. ändringar.
Vi använder cookies (kakor) på elmia.se för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att surfa vidare på vår webbsida accepterar du att cookies används. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga webbläsaren eller stänga av cookies via din webbläsares säkerhetsinställningar.
Notera att när du godkänner cookies kommer viss data överföras utanför EU. Hur den informationen används av berörda bolag vet vi inte exakt. Till exempel uppfyller inte USA:s lagstiftning alla de krav gällande hantering av personuppgifter som ställs inom EU, vilket kan innebära vissa risker för dina personuppgifter.