Fånga fokus i trappan - trapphus till Hall B

Trappa

Nummer 21 på översiktskartan.

I en trappa finns inte så mycket annat att titta på än väggarna. Se till att vara den som fångar besökarnas uppmärksamhet i affischer på trapphusets väggar. Många passerar här under mässan – se till att det är dig de tänker på när de lämnar trapphuset och går in i mässhallen.

 

Affisch i trappan till Hall B

  Antal annonsytor Mått
Affisch 10 st 700 x 1 000 mm

 

Teknisk information

Storlek: Snäppram för 700 x 1 000 mm, synlig yta 655 x 955 mm.
Format: Tryck-pdf, utan passmärken, ram och utfall. Typsnittet i banor. Så lite komprimering som möjligt och med förenklad genomskinlighet. Ange färger i CMYK eller PMS. Original ska vara i skala 1:1

Materialdag: Senast två veckor innan mässan öppnar laddar du upp ditt material via ”Mina sidor” på mässans webbsida. Logga in med ditt användarnamn och lösenord, som du fått på ditt ordererkännande, via nyckelsymbolen högst upp på sidan. Under ”Mina sidor” väljer du ”Uppladdning av filer till tryck”. Döp ditt material med produkt, plats och mått (ex ”Trappsteg_HallBtillA_4990x150mm”). För mer information, kontakta din säljare på Elmia.

Samtliga priser avser tryck-/publiceringsklart material. För ofärdigt material tillkommer en extra kostnad. Har du inte själv möjlighet att ta fram tryck-/publiceringsklart material kan Elmia hjälpa dig.

Pris: 14 995 kr

Exkl. reklamskatt och moms.

Översiktskarta

Frågor om pris eller funderingar för att få rätt mix vid ditt mässdeltagande?

Kontakta 

Jonas Berglund

036-15 21 20

jonas.berglund@elmia.se