Senaste nytt från Elmia Game Fair

Elmia Game Fair pågår för fullt. 2017 blir året då ett av de viktiga diskussionsämnena är de svenska jakttraditionerna och den fina svenska jaktkulturen.

26 maj 2017 Läs mer

Den som verkligen gillar äkta svenskt vapenhantverk bör besöka Elmia Game Fair 25-27 maj. I montern hos Berggrens Vapen från Alvesta kan du se en unik samling med vapen tillverkade av Husqvarna vapenfabrik. Samlingen består av 40-50 vapen och det är en fröjd för ögat.

18 maj 2017 Läs mer

Vi har tidigare presenterat några av våra utställare som kommer att premiärvisa sina nya produkter på Elmia Game Fair 2017. Ytterligare en utställare som kommer med nyheter är Swedteam. De har ett nytt kamouflage som lanseras under året. Kamouflaget heter Desolve Camouflage och är ett kamouflagemönster med höga kontraster och pixlar i olika storlekar.

18 maj 2017 Läs mer

I norr ligger snön fortfarande djup medan det i södra Sverige är dags för gräsklipparen att göra sitt jobb. Jakten går på sparlåga men det finns möjlighet att jaga framför allt råbock, vildsvin och bäver. Samtidigt närmar vi oss årets stora jaktmässa med stormsteg; Elmia Game Fair är bara några veckor bort.

02 maj 2017 Läs mer

Vårt unika skytte med allt från olika hagelskytte till klass ett på både rörliga och stillastående mål är en unik del. Ingen annan jaktmässa kan erbjuda ett sådant varierat skytte för sina besökare. Vi vill att ditt besök på Elmia Game Fair ska bli en helhetsupplevelse.

02 maj 2017 Läs mer

Intresset för att jaga utanför Sveriges gränser är något som har utvecklats och vuxit på senare år. Vi ser ett klart ökat intresse både från våra utställare men framförallt från våra besökare.

02 maj 2017 Läs mer

Vi vill skapa den rätta mixen mellan utställare och besökare så att just du hittar det som du behöver för din jakt. Utställarna upplever att mässans besökare är kunniga, seriösa och intresserade jägare och hundmänniskor. Inför årets Elmia Game Fair har vi ett brett register med utställare, här finns något för alla jaktintresserade. 25–27 maj får du se det senaste inom branschen och flera av leverantörerna visar upp sina nyheter för första gången i Norden. 

30 mars 2017 Läs mer

I år förläggs Jakt-SM till Elmia Game Fair i Jönköping. Tävlingen arrangeras av ForshagaAkademin i samarbete med Elmia och Svenska Jägareförbundet.

14 februari 2017 Läs mer