Viktigt att skydda din hund

Hur du skyddar din hund från att skadas av vildsvin blir allt mer aktuell fråga. Behovet av fungerande skyddsutrustning har till och med skapat nya företag i Sverige. Ett av dom är Protector hundskydd som ägs och drivs av Göran Hallman. Företaget startade för sju år sedan då ett eget behov av en fungerande skyddsväst blev allt mer uppenbart.

– Det hände oftare och oftare att jag kom i kontakt med hundägare som fått sina hundar skadade och det ena gav det andra och här befinner vi oss nu, säger Göran Hallman.

Protector är en av utställarna på Elmia Game Fair. Från företagets sida menar man att det är en viktig del för att möta både nya och gamla kunder.

– Vi har valt att satsa på ett fåtal mässor numera men Elmia Game Fair är definitivt en av dom som vi väljer att vara med på.

Här får vi chans att möta många av de som använder våra skyddsvästar och samtidigt når vi ut till stora delar av jägarkåren som söker produkter som vår, förklarar Göran.

– Till årets mässa satsar vi lite extra med större monter och en del helt nytt material samtidigt som vi full ut lanserar våra nya produkter skyddsvästen Protector Euro och halsbandet Protector Reflex GPS.

Publicerad
2013-02-25