Tracker släpper allt fritt på Elmia

Kartor till olika hundpejlar har alltid varit ett ämne för diskussion. Olika kvalité och extra tillägg för att få det bästa. Tracker hundpejlar är inget undantag men nu tar man ett rejält grepp för att lösa detta och samtidigt ett försök att kapa åt sig fler marknadsandelar.

Tracker

– Vi har hela tiden haft mycket bra kartor med olika detaljnivåer ner till fastighetskartan med gränser men det har varit en del kritik på pris och annat men nu sopar vi bort det problemet, berättar Bosse Fritzén, ansvarig för Tracker i Sverige och Norge.

I den nya varianten som man väljer att lansera till Elmia Game Fair är alla kartor helt fria och ingår i grundlicensen.

– Vi väljer att göra detta för att skapa de bästa förutsättningarna för våra användare. Med helt fria kartor så är det bara att ladda ner allt från översiktkarta till fastighetskarta med gränser. Dessutom släpper vi med en helt ny variant på karta. Det är Lantmäteriets flygfoto som kompletterats med både höjdkurvor och fastighetsgränser. 

Tracker meddelar också att man kommer att släppa en programversion för iPhone nu under våren. Den första är en så kallad betaversion men den slutgiltiga ska vara klar i god tid före jakten.

– Tracker har som mål att bli den i särklass bästa pejlen på marknaden och med dessa nyheter tycker jag vi tar två rejäla kliv och jag hoppas många passar på att besöka vår monter på Elmia Game Fair för att se våra nyheter i verkligheten, avslutar Bosse Fritzén.

Publicerad
2015-05-06