Succéstart för Elmia Game Fair 2015

Årets inledning av Elmia Game Fair kan kort och gott beskrivas med ett ord, succé! Det var full fart från början till slut när mässan slog upp portarna för första dagen. Besökarna strömmade in i de välfyllda hallarna och många positiva ord hördes från såväl utställare som besökare.

Sauer 404 visas på Elmia Game Fair
I B-hallen presenterades en mängd nyheter, bland annat var det premiärvisning av Blasers nya R8 anpassad för damer. En annan publikdragare var Sauers nya 404 och trängseln var stor kring montern med många intresserade och nyfikna jägare.

I Samlingsmontern för Dogtech, Mamima med flera var det högt tryck och nöjda miner.
- Man blir glad bara av att se sig omkring, precis så här vill man ha det på en mässa så vi kan inte vara annat än supernöjda, säger Göran Hallman från Dogtech.

Som vanligt drog också föreläsningarna fullt hus och inte en plats var ledig när Leif Mannerström äntrade scenen för att prata mat och visa hur man enkelt, men ändå rejält, gör festmåltider av vårt fina viltkött.

På de andra scenerna avlöste föreläsningarna varandra och varje målgrupp hittade sin föreläsning någonstans.
- Vi har alltid målsättningen att göra en mässa som möter upp besökarna krav och önskemål och jag tycker vi lyckats bra. Här finns något för alla och nöjda besökare är det roligaste som finns, säger mässansvarig Klas Brandt.

Ingen lär väl ha missat att Elmia Game Fair firar 40 år och första dagen blev till ett firande på flera sätt. Vädret visade sig från sin bästa sida och besökarantalet nådde rekordnivåer med nära 9000 besökare första dagen.
- I morgon fredag kör vi vidare, lika laddade som idag. Varmt välkomna, avslutar Klas Brandt.

Publicerad
2015-05-14