Premiär på Elmia för Stalon W110

Stalons Svarv och Svets, en av landets ledande tillverkare av ljuddämpare väljer nu att premiärvisa sin uppdaterade och nya ljuddämpare. Produkten är en uppdaterad version av den uppskattade Stalon Whisper. Nyheten med denna syns knappt utvändigt men invändigt har det skett en hel del.

– Vi har lagt ett stort antal timmar på utveckling och det är verkligen kul att vi lyckats så bra som vi har gjort med denna uppdatering som faktiskt kan ses som en helt ny produkt, så stor är skillnaden.

– Prestanda när det gäller att reducera smällen är påtagligt förbättrad och framförallt har vi lyckats få ner ljudet på första skottet, berättar Daniel Axelsson, ägare till Stalons Svarv och Svets.

Produkten har smygvisats i samband med vårens inköpsmässor men det är först i samband med Elmia Game Fair som den är helt klar och även finns tillgänglig för slutkonsument. De båda nya modellerna kommer att saluföras under namnet Stalon W110 och Stalon W145. Vi släpper dock totalt fyra nya modeller och de övriga två modellerna heter WM110 och WM145. 

Läs om Ljuddämpare, snart varje jägares egendom

Publicerad
2015-04-27