Fortsatt stort intresse för Elmia Game Fair

Även andra dagen fylldes Elmia med kunniga och intresserade jägare, både män och kvinnor och det var fortsatt högt tryck över hela mässområdet.

Lars Andersson från Härkila
Kjell Lennartsson hade fullt upp att presentera och visa produkter från Härkila för potentiella kunder.

- Det är perfekt att kunna se och känna på produkten innan man bestämmer sig, sa Lars Aronsson som fick Härkilas kängor presenterade för sig.

I Aimpoints monter i B-hallen var det mycket folk som vill se och känna på nya modellen H2 Micro. En av de som passade på att lyssna på Alexander Nordin, Aimpoints representant, var Johan Gradén från Alingsås.

- Jag brukar vara på Elmia Game Fair vid varje tillfälle och alltid lika roligt att komma hit. Helt enkelt för att det är en välgjord och genomtänkt mässa. Även om det är mycket folk så har man möjlighet att få en överblick och se mycket nyheter inom jakten, konstaterade Johan.

I montern hos Tracker Sverige var det ett högt och jämnt tryck av nyfikna jägare som ville se mer av senaste nyheten med nya programvaran och fria kartor för de som använder Tracker.

- Helt otroligt vilket intresse, utbrister Bosse Zetterberg som hela tiden får köra demo för nya besökare. 

Intressanta föredrag
Många av besökarna passade också på att lyssna till några av de intressanta föredrag som hålls i samband med mässan. Daniel Ligner förmedla många intressanta synpunkter om hur Svenska jägareförbundet jobbar med olika jaktpolitiska frågor och bland annat om hur man med sakliga argument jobbade fram en början på vargjakt i Sverige.

Tomas Ekberg pratar om jaktens utveckling under fyrtio år.

- Det är en otrolig utveckling vi har haft på jakten. Allt har inte blivit bättre men det viktiga är att vi tar med lite av vår historik för att driva jakten framåt på ett bra sätt. Roligt då att få fundera till och faktiskt konstatera att vi har ett fantastiskt jaktland att vara i, säger Tomas.

Publicerad
2015-05-15