HSX Sverige AB

Nyhet Batteri vinsch

PCW-3000Li
The first battery-powered portable capstan winch
PCW-3000Li
The first battery-powered portable capstan winch

NÅGRA UNIKA FUNKTIONER FÖR VINSCHEN PCW-3000-Li
En miljövänlig dragvinsch som inte kräver något underhåll; den är alltid redo att användas. Kraftfull och med en dragkraft på upp till 1 000 kg, men samtidigt lätt då den endast väger 9,5 kg,
Gör att PCW-3000-Li kan tas med överallt vid behov. Den når en draghastighet på 11,6 meter per minut och har en batterilängd på upp till 90 minuter. Användaren kan sedan utföra tungt arbete utan ansträngning.
KRAFTEN DU BEHÖVER, VERKTYGET DU VILL HA
Denna vinsch är perfekt för de som arbetar utomhus och som då och då behöver dra tung last. Det kan röra sig om till exempel husägare, sjötomtsinnehavare, verktygsälskare, småskaliga skogsägare, jägare och motorsportentusiaster med mera. Denna vinsch underlättar alla typer av arbete.
LITIUMJONBATTERIER, EN AV DE STÖRSTA UPPFINNINGARNA PÅ NÄSTAN 20 ÅR
Litiumjonbatterier bevarar luftkvaliteten genom att inte släppa ut några utsläpp och de är också återvinningsbara! De har en låg självutladdnings hastighet när de inte används (1,25 % till 5 % per månad). De är dessutom kompatibla med andra batteridrivna verktyg. De laddas upp när som helst till full kapacitet i urladdningscykeln
Med en 1,0 KW elektrisk motor kan PCW3000-Li använda alla typer av litium jon batterier med 80/82 volt från varumärket Greenworks (Amerika) och varumärket Powerworks (Europa). "Vi ville inte återuppfinna batterier, utan erbjuda en kompletterande produkt till befintliga batteridrivna verktyg från ett ledande varumärke. Därför gör samarbetet med Greenworks det möjligt för konsumenterna att använda samma batterier för den nya vinschen PCW3000-Li, liksom för deras andra verktyg, såsom motorsåg, lövblåsare, häcksax, gräsklippare etc." specificerade Roy.
Under våren 2019 introduceras den i Sverige av HSX Sverige AB

http://www.hsx.se
Publicerad
2019-05-20