Astro Sweden

Athlon Ares belyst kikarsikte

Athlon Ares ETR HD 4.5-30x56 SF APRS1 FFP MIL/MIL belyst är ett av de mest spännande långhållsiktena i mellan/premium klassen. Det är sikten där Athlon inte har sparat på någonting.
Glaset är imponerande skarpt, med väldigt fin upplösning och färgåtergivning och förvånansvärt bra ljustransmission, förstoringsspannet är enormt och gör att man kan pressa siktenas prestanda till extrema avstånd och klickarna...ohhh, vilka klickar!!!! Tveklöst, bl. de absolut bästa och mest distinkta klickarna på marknaden, oavsett vilket sikte eller prisnivå man jämför dem med. Deras superba spänning, känsla och ljud gör att det vattnas i munnen även hos den mest kräsna långhållsskytten.

Kikarsiktet använder den senaste generationen rattar som Athlon tagit fram, som rankas bl. de absolut bästa i världen när det gäller kvaliteten på klickarna och spänningen i fjädringen. Det underlättar för skytten att göra exakta korrigeringar både taktilt och auditivt.Specifikationer:

HD Glas för optimal kontrast, ljustransmission och skärpa.
Belyst Riktmedel.
FFP (medförstorande riktmedel).
Glasetsat riktmedel.
Cat tale gör att man får ett bättre grepp på förstoringsringen.
Avancerad Fully Multicoating för ökad ljustransmission och ljusare bild.
XLP Coating för ökad skydd mot repor och smuts.
Precision Zero Stop.
Låsbar vindjusteringsratt.
High Precision Erector System förstoringsmekanism byggd med +/- 0.0001mm toleranser för exakt och mjuk zoom justering.
6061-T6 Aluminium entubs konstruktion.
Breda, exponerade, taktiska targetrattar med extremt distinkta klickar som lämnar inget utrymme åt osäkerhet när man gör nödvändinga justeringar.
Vattentät och fukttät
Argongasfyllt för att stå emot både fukt och väta samt temperaturförändringar.
Chocktestat upp till 1000x vi 1000G vilket garanterar siktets långavariga mekaniska pålitlighet.

http://https://m.skytte.astrosweden.se/sv/articles/2.2272.12962/athlon-athlon-ares-etr-hd-45-30x56-sf-aprs1-ffp-milmil-belyst?q=Athlon%20Athlon%20Ares%20ETR%20HD%204.5-30x56%20SF%20APRS1%20FFP%20MIL%2FMIL%20Belyst
Publicerad
2019-04-29
Bilder