För utställare

Karta

Välkommen åter!

Många positiva tongångar när nytillskottet Elmia Game Fair Skåne summeras. Under två dagar har utställare träffat jaktintresserade från hela Skåne och de besökarna har bland utställarna kunnat köpa produkter för det som är genuint intressant för dem.

Den vackra slottsparken och det fina vädret, frånsett åskskuren söndag morgon, har bidragit till de positiva tongångarna. Berth-Ola Jönsson från Kjells Vapen och Sport var lyrisk över såväl mässans service som miljön i området och den höga besökarkvalitén.

- Detta är verkligen en fullträff. Helt otroligt fin miljö, bra service till oss som utställare och ett bra flöde med kunder gör att vi kan inte vara annat än nöjda med vårt deltagande på Elmia Game Fair Skåne.

Även Svenska Jägarförbundet var mycket positiva över hela arrangemanget och satsningen med flera olika stationer inne på området var lyckat.

- Vi har satsat mycket på detta och det har varit positivt. En mycket bra mässa med utmärkt flöde på området gör att vi har haft en jämn ström av besökare och jag tror vi knutit många fina kontakter med våra medlemmar, säger Thomas Olsson från Svenska Jägarförbundet.

In- och utflyttstider

In- och utflyttstider

Här hittar du tiderna för in- och utflytt.

Till frågor och svar

Utställarsupport

Elmia Utställarsupport

Kontakta utställarsupport om du har frågor, vill göra beställningar till din monter etc.

Utställarsupport

Kräftskiva

Utställarfest

Anmäl dig och dina kollegor till årets kräftskiva.

Anmälan till kräftskivan

Inloggning - Mina sidor