Nyheter

Många positiva tongångar när nytillskottet Elmia Game Fair Skåne summeras. Under två dagar har utställare träffat jaktintresserade från hela Skåne och de besökarna har bland utställarna kunnat köpa produkter för det som är genuint intressant för dem.

28 augusti 2016 Läs mer
28 augusti 2016 Läs mer
27 augusti 2016 Läs mer

Kan man skjuta prick så kan man skjuta trick! Jocke Smålänning är en av Sveriges mest träffsäkra skyttar och kommer till Elmia Game Fair Skåne för att instruera i säkert och bra skytte. Premiär blir det också för hans alldeles nya Trickskytteskola, där han lär ut ett och annat trick till de som vill testa.

04 maj 2016 Läs mer

Få har så gedigen jakterfarenhet och kan tala om skytte, jakt och eftersök som Mikael Tham. Han är en av landets främsta jaktfilmsproducenter och expert på allt som behövs för en lyckad jakt. Och naturligtvis kommer han till Elmia Game Fair Skåne och delar med sig av sina kunskaper.

13 april 2016 Läs mer

Ett skrik som på nära håll får håret att resa sig i nacken, ett skrik som minner om panik och dödsångest, om hur en hare sitter fast i käftarna på något rovdjur.
Några hundra meter bort spetsas öronen på en stor rödräv och när andra skriket kommer sätter den av i full fart! Inte flyende bort från ljudet utan med fokus beger den sig mot ljudet. 

Det råder full fart framåt på i butiken hos Kjells Vapen & Sport i Sjöbo. Kunderna avlöser varandra och personalen jobbar för högtryck. – Nu är det en fantastisk rolig period och vi kan lugnt konstatera att vi har högsäsong här hos oss i Sjöbo, säger Berth-Ola Jönsson.

13 november 2015 Läs mer