Wigforss Jakt & Fritid / Target Optics

Shield (SIS) Switchable Interface Sight

Nu har Shield sights tagit sitt framgångsrika rödpunktsikte CQB/CQS och utvecklat det för att möta de behov som kan uppstå. Med Shields SIS sikte har du fler möjligheter att anpassa siktet efter dina behov.
Efter den ursprungliga designen 1996, fortsätter Shield att tillverka världens minsta, lättaste och tuffaste mini rödpunktsikte. Shield har under många år sålts under andra märken, kanske känner du igen shield minis sight som Firepoint, Tasco Optima, Trijicon RedDot eller Jpoint.

Baserat på sina erfarenheter och sina djupa kunskaper, efter 30 år i branschen, strävar Shield sights efter att utveckla innovativa produkter för att göra det möjligt för dig att under alla situationer träffa målet snabbt.

I nyheten för 2016 har Shield tagit den fantastiska prestandan och styrkan i deras militärt beprövade rödpunktsikte CQB/CQS (Close Quater Battlesight, Close Quater Sportingsight) och gjort det ännu bättre. Den fantastiska prestandan, vikten och hållbarheten har fått en extra dimension med fördelen i att kunna byta mellan 4 olika riktmedel och med justerbar ljusstyrka både manuellt och automatiskt.

http://wigforss.eu/rodpunktsikte/shield/shield-sikten/shield-sis-switchable-interface-sight.html
Publicerad
2016-05-17
Bilder