Ställ ut

Ställ ut på Elmia Future Transport! Här träffar du människor och företag som antingen har eller söker nya idéer, produkter och tjänster. 

Elmia Future Transport är en intressant mötesplats för alla som är involverade i planeringen och utformningen av vårt transportsystem. För att ta plats i den infrastrukturkarta som är i färd med att ritas om, gäller det att visa upp varför just er hamn, logistikcenter, kombiterminal eller järnvägssträcka är viktig.

Boka monter

Under dessa sidor kan du läsa mer om mässan, du kan boka din monter och även ta del av våra tjänster i förberedelserna för ett lyckat mässdeltagande.

När du har bokat din yta hjälper vi dig gärna att designa montern. Vi är experter på att skapa en miljö som effektivt förmedlar ditt budskap. Det förbättrar dina möjligheter att locka rätt besökare till dig och ditt företag. 

Konkurrensen på mässan är hård så se till att besökarna vet om att du finns på plats. Om du vill sticka ut i vimlet kan du köpa platser för reklamexponering på Elmia. Ta del av vårt produktutbud samlat under konceptet ”Stick ut under mässan”.