Konferensen

- kunskap och kompetens

Konferensen är en mycket viktig del av mässan. Här behandlar experter, branschföreträdare och politiker de mest aktuella frågorna som pågår just nu. I våra Utställar- och Functional Food-seminarier kan du som utställare själv presentera ditt företag, era produkter och era tjänster.

Elmia arbetar tillsammans med ett programråd för att skapa ett riktigt bra konferensprogram hösten 2017. Denna grupp planerar fackseminarier, men även du som utställare kan medverka på följande sätt:

>> Utställarseminarier - 40 minuter i rampljuset

Att hålla ett eget seminarium är ett bra sätt att sprida information om ett valfritt ämne. Du har 40 minuter till ditt förfogande, en scen och teknisk utrustning. Seminarierna marknadsförs i det officiella konferensprogrammet som skickas ut i drygt 12 000 exemplar och publiceras här på webben.
Pris: Du betalar 9 900 SEK. Seminarierna är kostnadsfria för besökarna och du får en deltagarförteckning över de som besökte ditt seminarium.
Bokning: Huvudutställare och aktiva medutställare kan boka seminarier. Du loggar in med ditt webblogin och gör din bokning på "Mina sidor".
Deadline: Först till kvarn, men vill ni att seminariet ska synas i det slutliga konferensprogrammet boka före den 16 augusti.


>> Functional Food-seminarium - en matnyttig föreläsning

Bjud in 50 hungriga konferensbesökare och servera dem dina bästa argument. Ett Functional Food-seminarium innebär att du köper du ett lunchföredrag och bjuder dina åhörare på både mat och prat. Upplägget bestämmer du.
Pris: Du betalar 19 995 SEK och i detta pris ingår mat och måltidsdryck för 50 personer.
Bokning: Huvudutställare och aktiva medutställare kan boka seminarium. Du loggar in med ditt webblogin och gör din bokning på "Mina sidor".
Deadline: Först till kvarn.

Vänligen kontakta Ulrica Widegren om du har frågor om dessa seminarium, tel +46 36 15 23 41