Nyheter från våra utställare

Dessa nyheter har skickats in av våra utställare. Elmia tar därför inget  ansvar för texternas innehåll. Vid frågor vänligen kontakta respektive utställare.

En ny studie visar att simulatorbaserad träning i VTI:s tågsimulator ger goda resultat för blivande lokförare. Bäst resultat visar de som fått varva teori och simulatorträning under studietiden.
30 september 2015 Läs mer
Behovet finns att komplettera traditionell rälssmörjning på vissa platser.
29 september 2015 Läs mer

Eskilstuna Tågdepå, en ny servicedepå och verkstad, för MÄLAB:s nya persontåg kommer att byggas på Gredby bangård i Eskilstuna. Tågdepån ska serva de 33 nya persontåg som MÄLAB beställt för att trafikera järnvägsnätet i Mälarregionen från 2017.
- Vi har lagt ner mycket jobb och energi på att ta fram underlag för den anläggning MÄLAB valt.
Vi har haft stor nytta av den erfarenhet och kompetens vi besitter inom kommunkoncernen utifrån tidigare arbete med byggnation och utveckling av Eskilstuna Kombiterminal och järnvägsanslutningen till Eskilstuna Logistikpark, säger Jan Rundgren, biträdande kommundirektör.

29 september 2015 Läs mer

Dessa nyheter har skickats in av våra utställare. Elmia tar därför inget ansvar för texternas innehåll. Vid frågor vänligen kontakta respektive utställare.