Praktisk information

Program 

Programmet för Elmiadalen hittar du via denna länk. För att hitta de programpunkter som du ska deltaga i så gör du enklast en “fritextsökning” på ditt namn i programmet via länken ovan. 

Dbehöver vara på plats en timma innan din programpunkt startar in via Entré 4 Nord där du hämtar din namnbricka i den bemannade informationsdisken i Lobby NordMindre tidsjusteringar i programmet kan förekomma. 

Då det är en digital sändning ber vi dig tänka på att inte klä dig i småmönstrade kläder då det kan störa bildkvalitet. 

Spara dina favoriter i Elmiadalens program – få en påminnelse

Du kan spara dina favoriter bland programpunkterna i din kalender eller få en påminnelse via e-post. Klicka på knappen Spara/påminn mig eller datumet intill programpunkten i programmet.

Presentationsmaterial och övrig teknik 

Vänligen använd så få bilder som möjligt i din presentation. Senast den 25 juni vill vi att du mailar presentationen till Mattias Järelöv, mattias.jarelov@elmia.se. Döp filen till gällande inslagsnummer. Inslagsnumret hittar du efter rubriken på programpunkten, exempelvis “M1”.  

För mer information och specifikationer se här.

Resa till Elmia, Jönköping 

Det är lätt att ta sig till Elmia med både bil, buss, tåg och flyg. Mer information om hur du hittar till Elmia finns här.

Kommer du med bil finns parkering i direkt anslutning till entrén. I informationsbrevet som mailats ut till talare och moderatorer finns en PDF med en parkeringsbiljett som gäller för den 29–30 juni, skriv ut och lägg synligt i bilen. 

Transport 

Elmia erbjuder tillsammans med Holmgrens Bil AB gratis transport från Huskvarna station, Jönköping Airport och Resecentrum till Elmia och omvänt. OBS resa bokas på plats på nedan telefonnummer. (går ej att förboka)   

Johanna 036–152245 alt. Mattias 036–152039 

Hotell 

Om du vill bo över i Jönköping har vi ett samarbete med RC-hotell, www.rchotel.se Boka via telefon 036-33 66 000 och uppge bokningskod: Dalen2020 för att få ett rabatterat pris. 

Förtäring 

Det kommer att finnas förtäring på plats på Elmia under dagen, ingen föranmälan krävs. 

Anmälan gällande After Work senast 21 juni 

Elmia bjuder på lättare förtäring mellan 19:00-22:00 både 29 och 30 junianmälan senast 21 juni här.

Information om Coronaviruset (Covid-19) 

Hälsa och säkerhet har alltid högsta prioritet för Elmia. Vi uppdaterar oss löpande om ny information från myndigheter och följer de riktlinjer som Folkhälsomyndigheten utfärdar. Vi ber dig tänka på att hålla avstånd, tvätta händerna och bara komma om du känner dig helt frisk. Mer information hittar du här.

Marknadsför Elmiadalen 

Via Marknadsför dig hittar du material för att marknadsföra din medverkan på Elmiadalen. Dela även gärna din medverkan på sociala medier, använd #elmiadalen 

 

Har du några funderingar eller frågor så når du oss här: 

Telefon: 036-15 20 00 (8.00-12.00, övrig tid maila enligt nedan) 

Elmiadalen@elmia.se 

Varmt välkommen till Elmiadalen 29–30 juni 2020!