Utomhusområde ökar demomöjligheterna

Möjligheten att ställa ut på utomhusområden lockar flera företag och utomhusytan på Elmia Avfall & Återvinning ger perfekta förutsättningar för demo.

- I år gör vi en extra satsning på utomhusområdet, något som verkligen kommer gynna de utställare som vill dema eller har med sig skrymmande produkter till mässan, säger Tanja Lundberg, mässansvarig.

Foto: Anna Hållams

Ett av företagen som utnyttjar fördelarna med utomhusområdet är containerleverantören Ilab som återkommer till utomhusytorna. Med de stora containrarna i produktsortimentet är det en passande monterlösning och dessutom ökar placeringen synligheten bland besökarna.

– Utomhus syns vi eftersom alla passerar via oss. Ytorna passar oss också eftersom det är stora, skrymmande produkter vi jobbar med, säger Marie Löfvén, marknads- och föräljningsansvarig på Ilab.

Under den senaste mässan ställde Ilab ut både inomhus och utomhus. Marie Löfvén anser att kombinationen av en monter inne och ute ökar företagets synlighet ytterligare och ger positiva resultat. Utomhus träffar man de besökare man vill komma i kontakt med och inomhus ges möjlighet att sitta ned i personliga möten.

– Vi hade det upplägget under förra Elmia Avfall & Återvinning och det föll väl ut. Därför känns det naturligt att göra på samma sätt i år, säger Marie Löfvén.

 

Intresserad av att ställa ut på utomhusområdet? Boka monter här.

Publicerad
2016-04-04