OP System AB

Sennebogen 821 E-serien – Högpresterande och lågförbrukande.

Sennebogens E-serie är en helt ny generation materialhanterare som kombinerar högprestanda med låg bränsleförbrukning och miljövänliga motorer, samt en bekväm och säker arbetsmiljö.
Nya 821 E-serien, är en maskin för alla typer av återvinnings- och sorteringsjobb. 821 E är en stabil och kraftfull allround-maskin som täcker ett brett användningsområde med sin höga lyftkapacitet, en räckvidd på 12 meter och en arbetsvikt på 23,9 ton.
Högpresterande och lågförbrukande.
821 E-serien är utrustad med en kraftig 130 hk Cummins dieselmotor (Tier 3b/4i). En sofistikerad motorteknologi, ”Eco-mode” och ”no-load”-auto-stopp-funktion reducerar bränsleförbrukningen med upp till 25%. Dessutom 90% minsking av sotpartiklar och 50% minskade utsläpp av kväveoxid och kolväte.

821 E har nu som övriga Sennebogen fått den bekväma och säkra maXcab-hytten. Skjutdörrar, komfortsäte, automatisk värme/air condition och en upp till 4,5 dB bullerreduktion, gör maXcab-hytten till en mycket skön arbetsplats. Tack vare hyttens generöst dimensionerade glaspartier samt att den är höj- och sänkbar, garanteras en konstant god översikt.

Eldrift ger ytterligare besparingar.
Precis som tidigare finns den både som hjulgående och bandgående maskin. Som alternativ finns även 821 E-serien med eldrift, för den som vill reducera sina driftskostnader ytterligare. Då får man dessutom en mycket tystare maskin, som jobbar utan uppehåll för bränslepåfylling. För att inte tala om den minimala miljöpåverkan.

http://www.opsystem.se/produkter/materialhanterare/sennebogen-atervinning-a-skrot/sennebogen-821-m.html
Publicerad
2016-08-26
Bilder