Nyheter från våra utställare

C3C Engineering AB
Hantering av avfall innebär människor och maskiner i ständig rörelse på anläggningarna. Tidigare arbetsmiljöproblem med att klättra oskyddat på containrarna kan nu effektivt byggas bort.
15 augusti 2018 Läs mer
IQR Systems
Länge har det efterfrågats en rejäl, toppmatad hammarkvarn för sönderdelning av förkrossat och/eller ännu ej fullständigt homogeniserat material.
21 augusti 2018 Läs mer

Franzefoss beslut befäster AMCS position som ledande programvaru- och teknikleverantör på den nordiska och internationella marknaden för avfallsinsamling och återvinning.

19 september 2018 Läs mer
AMCS Group

Investeringen kommer att stärka nästa fas i AMCS internationella expansion och utökningen av SaaS-plattformen för resurshanterings-, avfallsinsamlings- och återvinningsbranschen. AMCS ska dessutom öppna ett nytt globalt huvudkontor i Irland vilket skapar 100 nya jobb.

19 september 2018 Läs mer
AMCS Group

AMCS, världens ledande leverantör av integrerad programvara och fordonsteknik för avfalls- och återvinningssektorn, har ytterligare expanderat verksamheten i Norden genom att implementera sin avancerade ruttoptimeringslösning hos RenoNorden.

19 september 2018 Läs mer
AMCS Group

DesertMicro har byggt upp en imponerande kundbas under de senaste 30 åren. Totalt kommer förvärvet att ge oss 250 nya kunder från USA och Kanada, i tillägg till de 1 600 kunder vi redan har över världen. AMCS lösningsportfölj förstärks ytterligare av DesertMicros serie med molnmjukvara, som tagits fram specifikt för avfalls- och återvinningsbranschen, med en mycket avancerad och helt inbäddad betalningskanal.

19 september 2018 Läs mer
Scandia Maskin AS
Återvinning & Avfallshantering för framtiden
20 september 2018 Läs mer