14 - 17 maj 2024
För utställare

BranschkvällEfter den första mässdagen under Elmia Produktionsmässor 2024 är både du som utställare och besökare välkommen att anmäla dig till en sprudlande branschkväll. Ett ypperligt tillfälle att nätverka eller att bjuda med dina kunder och personal!

Dag och tid: Tisdag 14 maj kl. 17:30-21:00
Sista anmälningsdag är söndag 5 maj. Eventuellt kvarvarande biljetter säljs därefter i Information Syd under mässan.

Plats: Jönköping Konsert &  Kongress på Elmia.

Pris: SEK 595 per biljett. I priset ingår buffé med dessert, två drycker samt kaffe. 

Program: Föredrag varvat med livemusik med Husbandet.nu i Hammarskjöldsalen. Läs mer nedan.

 

Kvällens talare

Nicklas Hermansson, framtidsspanare från NomoFomo: 
"2049: Hur ser världen ut om 25 år?"

Året är 2049. Robotarna och artificiell intelligens har förändrat samhället från grunden. Den fysiska världen har smält samman med den digitala. Allt är ett. Det låter långt borta, men vägen dit har redan inletts. Världen automatiseras i realtid framför våra ögon – med konsekvensen att hundratals miljoner människor kommer att förlora sina jobb de närmsta åren. Samtidigt kommer AI-revolutionen att ge oss nya vinnare. Nicklas Hermansson berättar hur du får superkrafterna som krävs för att fortsätta vara relevant både som organisation och individ. Metoder och verktyg som han själv har använt för att bygga två team som blivit bäst i världen.


Nicklas Hermansson, framtidsspanare från NomoFomo

 

 

Tony Persson, Platschef Scania Batteriproduktion:
"Aktuella utmaningar för elektrifieringsomställning avseende hållbar produktion, ledarskap och kompetens."

Jag kommer att dela med mig av erfarenheter från de senaste årens etablering av batteri- & kabelmontering på Scania och försöka sätta detta i ett regionalt och nationellt perspektiv för företag som står inför utmaningar i en grön omställningar. 

Tony Persson, chef för Scanias batteriproduktion 

 

Kvällens musikunderhållning

I över 20 år har Husbandet.nu underhållit Sverige - på stora till små event, på TV och på galor. Och nu är det dags för bandet att stå på scenen under Branschkvällen på Elmia Produktionsmässor!
Du har sett dessa musiker spela på låtar och med artister som Robyn, Carola, Tommy Körberg, Orup, Taylor Swift, Adriana Grande, Tomas Ledin, Lisa Nilsson och många många fler. Samt i TV program som Masked Singer, Idol, Sommarkrysset och Så mycket bättre.

Kapellmästare: Erik Mjörnell 


Husbandet.nu