Elmias produktionsmässor under samma tak

Under ett och samma tak går Elmias produktionsmässor, en gemensam stark plattform för att utväxla idéer som ska leda till nya affärsmöjligheter och visionärt tänkande inom industrin. 

Produktionsmässorna gjorde succé då fyra av dem gick parallellt under våren 2016. I januari 2017 adderades Elmia Polymer och i juni samma år expanderade de ytterligare med en helt ny mässa inom additiv tillverkning, Elmia 3D.

Till Elmias produktionsmässor hör Elmia Automation, Elmia Verktygsmaskiner, Elmia Polymer, Elmia Svets och Fogningsteknik, Elmia Plåt och Elmia 3D.

 


Klicka på kartan för större version.

Här kan du läsa om de parallella mässorna. 

Elmia Automation

Elmia Automation, en renodlad automationsmässa för tillverkningsindustrin, kommer i huvudsak att bestå av företag som producerar eller förädlar automationsprodukter och – system för den svenska tillverkande industrin
Elmia Automation
Vidare till Elmia Automations hemsida för mer information

 

Elmia Svets och Fogningsteknik

Elmia Svets och Fogningsteknik är en renodlad mässa för svetsning och andra typer av fogningsteknik som limning, nitning och tejpning som arrangerades för tredje gången 10-13 maj 2016 i nära samarbete mellan Elmia och Svetskommissionen. Mässan kommer att arrangeras parallellt med Elmia Automation, Elmia Plåt och Elmia Verktygsmaskiner igen den 15-18 maj 2018.

Elmia Svets & Fogningsteknik
Vidare till Elmia Svets hemsida för mer information

 

Elmia Verktygsmaskiner

Elmia Verktygsmaskiner är en komplett produktionsteknisk mässa med allt inom verktygsmaskiner, verktyg och mätteknik. Mässan arrangeras tillsammans med våra samarbetspartners SVMF (Sveriges Verktygsmaskinaffärers förening) och MTAS (Machine & Tool Association of Sweden).

Elmia Verktygsmaskiner

Vidare till Elmia Verktygsmaskiners hemsida för mer information


Elmia Plåt

Elmia Plåt är en renodlad plåtmässa för plåtindustrin med utställare av maskiner och produkter för bland annat pressning, bockning, stansning, klippning, skärning och ytbehandling. Även leverantörer av material, kringutrustning och efterbearbetning kommer att finnas på plats. 

Elmia Plåt 

Vidare till Elmia Plåts hemsida för mer information

 

Elmia Polymer

Elmia Polymer är Skandinaviens största renodlade mässa för plast- och gummiindustrin och erbjuder ett högtklassigt utbud inom områdena formsprutning, extrudering och kompoundering. Här visas den senaste tekniken och maskiner på mässgolvet är i drift.

Elmia Polymer

Vidare till Elmia Polymers hemsida för mer information

 

Elmia 3D

Elmia 3D är en ny mässa med det senaste inom additiv tillverkning. Här samlas leverantörer av maskiner, material och produktionsutrustning för att ge alla besökare chansen att upptäcka morgondagens produktionstekniker redan idag. Mässan har premiär 15-18 maj 2018 och blir unik i sitt sammanhang då den kommer att arrangeras parallellt med Elmias produktionsmässor.

Elmia 3D