Branschens mest kraftfulla marknadsplats

Elmia Automation har vuxit och blivit den ledande automationsmässan för svensk tillverkningsindustri. Här visas kompletta lösningar i drift för effektiv och automatiserad produktion. Tillsammans med fyra parallella mässor är Elmia Automation en plattform för visionärt tänkande inom industrin. Och affären är i fokus.

Elmia Automation 2016 överträffade alla förväntningar för såväl utställare som besökare. Branschens efterlängtade självklara marknadsplats är Elmia. Helt enkelt.

Elmia Automation är en renodlad fackmässa som i partnerskapet med Svenska Automationsgruppen (SAG), är resultatet av ett långsiktigt samarbete och dialog med branschen.

Fem mässor under samma tak

Mässan arrangeras i direkt anslutning till fyra parallella industrimässor, Elmia Verktygsmaskiner, Elmia Plåt, Elmia Svets och Fogningsteknik och plastbranschens Elmia Polymer, som adderas till 2018 och bidrar till ett än bredare utbud av produktionsteknik och material. Det starka industriklustret för hela den svenska tillverkningsindustrin blir en gemensam plattform för att utväxla idéer som ska leda till nya affärsmöjligheter och visionärt tänkande inom industrin.

Intressant, jag vill veta mer om de parallella mässorna>>

Vem besöker?

På mässgolvet möter du branschens företagsledning, produktionsledning, tekniker, konstruktörer och operatörer. En stor del av besökarna är här för att hitta nya lösningar och leverantörer och de har inflytande över företagens inköp.

Vem ställer ut?

Här visas helhetslösningar för effektiv och automatiserad produktion. Och här visar de ledande komponent- och robotleverantörerna tillsammans med systemintegratörer fördelarna med automation – från enskilda komponenter till maskiner i drift och automation i verkligheten.