Elmia stärker upp industriteamet

Lina Galow, projektledare Elmia Automation och Elmia Verktygsmaskiner

Med fem veckor kvar till årets stora händelse – den nya arenan för styckestillverkningsindustrin med fyra parallella mässor på Elmia i Jönköping den 10-13 maj – är planeringen av seminarieprogrammet nu i sin slutfas. Ett välkommet tillskott är nu också att Lina Galow är tillbaka och stärker upp teamet.

Lina Galow (fd Kåvestam) har varit föräldraledig, men är nu tillbaka till de fyra industrimässorna Elmia Automation, Elmia Verktygsmaskiner, Elmia Plåt och Elmia Svets & Fogningsteknik. Hon har en gedigen erfarenhet av att arbeta med projektledning på Elmias industrimässor, som också blir hennes arbetsuppgifter på dessa mässor.

— Det är perfekt att vara tillbaka lagom till våra industrimässor. Det här är ju något som jag verkligen brinner för. Jag ser mycket fram mot att vara med och arbeta med Elmias nya arena för styckestillverkningsindustrin, säger Lina Galow. 

Lina Galow kommer att arbeta med seminarieprogrammet och även fungera som stöd för Henrik Landén, som är mässansvarig för Elmia Automation och Elmia Verktygsmaskiner.