Bli en vinnare i montern!

Välkommen till Elmia och en halvdag som gör dig till ett superproffs i montern. Den 22 januari 2020 är ”mässgurun” Mikael Jansson från Fairlink återigen på plats med sin populära föreläsning. För dig som utställare kostar föreläsningen ingenting.

Mikael Jansson

Mikael Jansson har jobbat med evenemangsutveckling sedan 1980-talet och är en flitigt anlitad föreläsare som har inspirerat tusentals utställare genom åren. Han är även författare till flera böcker om evenemang och mässor, mest känd är boken ”Mässguru” som har sålts i över 50 000 exemplar världen över.

Under dagen får du handfasta tips som med säkerhet maximerar ditt mässdeltagande. Hur når du dina målsättningar med mässan? Vad är viktigt att tänka på i montern? Hur jobbar du med budskap? Hur får du kunden att känna sig premierad? Vilka trender ser vi?

Vi lovar dig, att vid dagens slut är du garanterat uppdaterad och inspirerad, oavsett om du är en van utställare eller nybörjare. Under dagen finns även teamet bakom Elmia Produktionsmässor på plats. Efter föreläsningen kan du mingla med oss och ställa alla dina frågor. Vi vill gärna träffa dig!

Vad kostar det? 
Utbildningen är gratis för alla bokade utställare. Ordinarie pris är 1 995 kr/person. 

Dag, tid och plats?
Onsdagen den 22 januari 2020, kl 10.00–15.30, Elmia Konsert och kongresshus,
Elmiavägen 15 Jönköping, ingång till kongressdelen.

Senaste dag för anmälan
Måndagen den 13 januari 2020. Alla företag som anmäler sig får ett exemplar av Mikael Janssons bok "Mässguru. Så lyckas du som utställare, från idé till mässa".

Hur många från företaget får komma?
Du kan anmäla så många som 3 personer från företaget. Om ni vill anmäla fler, kontakta  Siv Karlsson, tel +46 36 15 22 06.

Mat
Under dagen bjuds det på fika och lunch. Anmäl eventuell specialkost i formuläret.

Frågor?
Kontakta Siv Karlsson, utställarsupport, tel +46 36 15 22 06

Anmäl dig genom att fylla i formuläret nedan.

Fält markerade med * måste fyllas i.

Jag ställer ut på*:

 
 
Om du anmäler fler deltagare, var vänlig fyll i uppgifter även för dom.