Nyheter från våra utställare

SIGBI System AB
Hårdvaran S-DIAS från SIGMATEK kombinerar en hög kanaltäthet med hög prestanda, mekanisk stabilitet och enkelt handhavande. 1280 inputs scannas av på < 60 µs.
25 april 2018 Läs mer
SC Scandinavia

Nytt interaktivt sätt att göra analyser inom FEM, Värme, Flöde och Modala simuleringar.

23 april 2018 Läs mer
YASKAWA Nordic AB
Yaskawa har tagit fram världens minsta, lättaste och fullt funktionella sexaxliga robot för industriellt bruk.
18 april 2018 Läs mer
YASKAWA Nordic AB
För att realisera en självgående fabrik krävs produkter som är integrerade, intelligenta och innovativa. Yaskawa kallar hela det konceptet för ”i3-Mechatronics”.
16 april 2018 Läs mer
AH Automation AB
Har du funderat på att automatisera delar av din produktion men upptäckt att traditionell automation är för dyr och komplicerad?
13 april 2018 Läs mer
YASKAWA Nordic AB
Flexibel, enkel att använda och mycket pålitlig! GA700 frekvensomriktare är gjord för att underlätta installation, övervakning och felsökning.
12 april 2018 Läs mer
Micro-Epsilon Sensotest AB

Vid produktion av friterad potatis beror faktorer som konsistens, kvalitet och smak i stor utsträckning på tjockleken på potatisskivorna. Om skivorna är för tjocka kvarstår en mjuk kärna och är de för tunna riskerar de att brännas. Därför är det viktigt att kontinuerligt övervaka tjockleken med en skanner som projicerar en laserlinje mot potatisen på transportbandet.

04 april 2018 Läs mer
Micro-Epsilon Sensotest AB

Köksluckor finns i mängder av olika färger. För att garantera att kunden alltid får önskad färg på luckorna görs inspektion av färgen med hjälp av colorSENSOR OT-3-MA-30-16.

04 april 2018 Läs mer
Micro-Epsilon Sensotest AB
Det induktiva mätsystemet EddyNCDT 3060 bygger på virvelströmsteknik och möjliggör snabba, exakta mätningar av förskjutning.
04 april 2018 Läs mer
Micro-Epsilon Sensotest AB

Konfokalkromatiska givare från Micro-Epsilon möjliggör mätning med högprecision på transparenta material i flera skikt och inspection av fina ytstrukturer.

04 april 2018 Läs mer
YASKAWA Nordic AB

Vi kallar den här nya Motomanroboten för en hybrid för att den både kan användas som en ”vanlig” industrirobot, i full hastighet och med upp till tio kg maxlast, och som en samarbetsrobot som kan arbeta i närheten av människor.

03 april 2018 Läs mer
KUKA Nordic AB
- På Elmia presenteras lösningar för din produktion
27 mars 2018 Läs mer
Bihl+Wiedemann Nordic
Bihl+Wiedemann har utvecklat den aktiva fördelaren BWU3577 med integrerat AS-i-chip speciellt för styrning av Festo-ventiler CPE14 / VUVG-L14. Använd den för att enkelt integrera Festo-ventiler i AS-i-nätverket med förmonterade M8-kablar.
23 mars 2018 Läs mer
Bihl+Wiedemann Nordic
Bihl+Wiedemann erbjuder nu AS-i Safety-aktiva fördelare med integrerat AS-i-chip särskilt för säkerhetsbrytare från Schmersal och Pilz.
23 mars 2018 Läs mer
Mitsubishi Electric

På Elmia Automation kommer Mitsubishi Electric att presentera en ny generation robotar – FR-serien. Med dessa robotar befäster man positionen när det gäller noggrannhet och hastighet för små och medelstora robotar.

23 mars 2018 Läs mer
YASKAWA Nordic AB
Genom att kombinera modern mjukvara med avancerad teknik skapar vi möjligheter för framtidens fabriker. Produkter som är integrerade, intelligenta och effektiviserar både prestanda och kommunikation i den ”smarta fabriken”.
21 mars 2018 Läs mer
Mitsubishi Electric
Mitsubishi Electrics GOT2000 serie finns nu i bärbar version med inbyggda fördelar så som:
06 mars 2018 Läs mer
Mitsubishi Electric
Intresset för system där robotar och människan delar arbetsutrymme på olika nivåer blir allt större. Mitsubishi Electric hjälper er att skapa säkra robotsystem, efter era behov, i fyra nivåer.
06 mars 2018 Läs mer
Mitsubishi Electric
Mitsubishi Electric kan nu presentera den nya serien av sina FR-robotar - Den sjunde generationen robotar som befäster positionen när det gäller noggrannhet och hastighet för små och medelstora robotar.
06 mars 2018 Läs mer
Bengtssons Maskin AB
Kombinerar hög lastkapacitet och lätt vikt.
06 mars 2018 Läs mer
Annonser: