Därför ska du träffa Robotdalen på Elmia Automation

Välkommen att träffa Robotdalen under Elmia Automation. Här får du personlig rådgivning inom automationsfrågor och konkret hjälp av experter på plats.

– Vi är länken mellan robotleverantörer och systemintegratörer och kan ge oberoende rådgivning från idéutveckling till proof of concept, säger Åsa Nordin, vd på Robotdalen.

Vad är det viktigaste att tänka på när man går in i en process att automatisera?

– Det viktigaste är att göra ett grundligt förarbete för att se hur nuläget ser ut. Då går det att tidigt definiera var i kedjan som det finns flaskhalsar, om automation är nästa steg och var i så fall det är lämpligt att automatisera. För att kunna göra detta är det viktigt att ta in experter tidigt i processen.

 

Varför ska man besöka Robotdalen på Elmia Automation?

– För det första ska man komma till vår monter för att ta del av den superkompetens som våra robot- och automationsexperter på plats har. Det är faktiskt bara att droppa in, diskutera utmaningar och få rekommendationer om nästa steg. Finns det en leverantör på plats blir du lotsad till dem och vi erbjuder även möjligheten att ta fram en förstudie på plats. Supereffektivt, helt enkelt.

– Sedan har vi så klart alla andra aktiviteter med scenprogram, paneldebatter och prova-på-utbildning av industrirobotar i montern. En fantastisk möjlighet för alla som är nyfikna på det senaste inom automation.

 

Vilka är dina tre bästa argument till att ta hjälp av Robotdalen?

­– Vi är helt oberoende och säljer ingen hårdvara, därför kan vi kan titta på dina utmaningar med neutrala ögon. Vi har en gedigen robotik- och automationskompetens samt väldigt god erfarenhet. Och till sist utgår vi alltid från kundens behov när vi tar fram lösningar.

 

Träffa Robotdalens experter varje dag i AutomationsCentralen. Det går bra att besöka montern när du vill men klockan 14.00–16.00 är experterna med säkerhet tillgängliga. Ingen kostnad eller föranmälan. Monter D07:65.

Publicerad
2020-02-14
Bilder
Åsa Nordin, vd på Robotdalen