Välkommen förbi oss under Elmia Subcontractor

10-13 november är det återigen dags för Sveriges största mässa för underleverantörer, Elmia Subcontractor. Då det finns många gemensamma nämnare med Elmia Automation så kommer vi vara på plats. Välkommen förbi!

Elmia Subcontractor

Under hela Elmia Subcontractor kommer vi att stå i D-hallen för att kunna svara på frågor om de fyra industrimässorna som arrangeras på Elmia i vår. Elmia Svets och fogningsteknik, Elmia Plåt, Elmia Verktygsmaskiner och Elmia Automation har alla gemensamma beröringspunkter med underleverantörsmässan.

- Vi vet att intresset för de här fyra mässorna är stort och ser att de fått ett markant genomslag på marknaden. Tanken är därför att du som har frågor eller vill veta mer om arenan för svensk tillverkningsindustri ska kunna få snabba svar under hela Subcontractor, säger Henrik Landén, mässansvarig på Elmia Automation och Elmia Verktygsmaskiner.

Montern för Elmia Svets och fogningsteknik, Elmia Plåt, Elmia Verktygsmaskiner och Elmia Automation hittar du i D-hallen. Monternummer D03:15. På fredag bjuder vi på fika, välkommen!

Publicerad
2015-11-06