Systemintegratörerna – viktiga spindlar i nätet för att stärka konkurrenskraften

Sverige är ett starkt land vad gäller kompetens inom automation vilket ger goda förutsättningar för en livskraftig produktion på hemmaplan i framtiden. Näst efter leverantörer av automationskomponenter är systemintegratörer den största utställargruppen på Elmia Automation när mässan går av stapeln igen i maj 2014.

- Vår ambition är att kunna erbjuda besökarna att se verkliga automationslösningar på mässgolvet och där spelar systemintegratörerna en avgörande roll, säger Lina Kåvestam projektledare för Elmia Automation.

Swede Matic är en av flera systemintegratörer som ställde ut 2012 och kommer åter 2014.
-Vi var med förra gången och tyckte att det var god respons. Vi hade mycket besök och bra kvalitet på besökarna och vill vara med nu igen. Sedan är ju Elmia Automations besökare totalt sett väldigt intressanta. För oss som är ett ingenjörsföretag det ett väldigt bra tillfälle att visa upp oss och berätta vad vi kan göra, säger Leif Persson.

Andon Automation, JL Sweden, AH Automation, Dalumverken, Elektroautomatik och Artech ihop med DETAB är ytterligare några av de stora utställarna i gruppen av systemintegratörer som kommer till Elmia Automation 2014.

Publicerad
2013-09-26