SCHUNK och FANUC storsatsar på Elmia Automation!

Den 10-13 maj är det dags för mässorna Elmia Automation, Elmia Svets och Fogningsteknik, Elmia Plåt och Elmia Verktygsmaskiner. Det råder högtryck på monterbokningarna och företagen SCHUNK och FANUC väljer att återigen satsa stort på Elmia Automation.

– Vi har valt att utöka vår monteryta från 90 kvm till 180 kvm inför nästa års mässa, säger Tomas Berg, General Manager på SCHUNK.

SCHUNK har ställt ut varje gång på Elmia Automation sedan starten. Förra året slog de rekord i antal leads och de har höga förväntningar inför nästa år.
– En av anledningarna till att vi storsatsar är att Elmia Verktygsmaskiner går parallellt. SCHUNK är ett tyskt bolag som har två stora affärsområden, Clamping Technology och Gripping Systems. Tidigare har vi marknadsfört Gripping Systems på Elmia Automation men nu blir det dubbelt så bra för oss eftersom Clamping Technology passar in på Elmia Verktygsmaskiner. Jag ser fantastiska synergieffekter mellan mässorna, säger Tomas Berg.

Han påpekar också att förarbetet och efterarbetet är en jätteviktig del för att uppnå ett lyckat mässresultat.
– Vi jobbar hårt med att bjuda in kunder till mässan och följer alltid upp våra leads direkt efteråt. Vi har dessutom valt att ha en monter som alla besökarna måste passera. Jag tror att det blir en marknadsplats som har alla förutsättningar för att bli en stark nordisk aktör, avslutar Tomas Berg.

Ett annat företag som har valt att satsa är FANUC Nordic AB som har utökat sin monteryta från 80 till 374 kvm.
– Vi är inne i en stark tillväxtperiod nu och vi växer fort i Sverige. Vi har utökat vår monteryta varje år och ser en extra fördel i och med att det går tre andra mässor samtidigt. Våra produkter passar bra in på alla fyra mässorna och jag tror vi kommer dra stor nytta av det, säger Oliver Selby, Marketing Manager på FANUC Nordic AB.

Publicerad
2015-06-11
Bilder
Tomas Berg, General Manager SCHUNK.
Tomas Berg, General Manager SCHUNK.
FANUC Nordic
FANUC Nordic