Affärer direkt på Elmia Automation

För Marab blev Elmia Automation 2014 en lyckad satsning. Efter bara några timmar på mässan, var första affären i hamn.
– Mässan gick över förväntan. Vi planerar redan inför Elmia Automation 2016, säger Matilda Bastman, projektledare på Marab.

I år var det första gången som Marab, Mora Automation och Robotteknik AB, ställde ut på Elmia Automation. Syftet var att visa upp sin senaste innovation, en ny robotcell, samt träffa nya och befintliga kunder.
– Vi lyckades knyta många nya kontakter och kom hem med flera intressanta leads. Dessutom sålde vi en maskinbetjäningscell, direkt på mässgolvet, säger Matilda Bastman.

Hur gick affären till?

– Vi hade skickat en inbjudan till alla våra befintliga kunder och berättat vad vi skulle visa i vår monter. Många besökte oss, och en av dem fastnade för en av våra robotceller och bestämde sig för att investera i den. Alla affärer är lika viktiga, men det känns extra kul att det hände på mässan.

Marab är specialiserade på att utveckla, konstruera och installera lösningar för automatisering inom tillverkningsindustrin. Att ställa ut på en renodlad automationsmässa tycker Matilda Bastman är både bra och viktigt.

– Elmia Automation är en bra samlingsplats. Vi i branschen får chans att träffas, vi får se marknadsutvecklingen och träffa nya intressanta kunder.

 

Företaget planerar redan inför Elmia Automation 2016.

– Mässan är ett riktigt bra tillfälle att marknadsföra sig på, säger Matilda Bastman.

Publicerad
2014-06-05
Bilder
Matilda Bastman