Toyota Material Handling Sweden

Toyota visar sina automationslösningar på Elmia Automation 2016

Toyota Material Handling kan automation – välkommen att diskutera autotrucklösningar med oss! Du hittar oss i monter D00:16. Vi erbjuder även lunchseminarier under mässan.
Toyota Material Handling är enda truckleverantören som deltar på Elmia Automation. Eftersom Toyota upplever ett stort intresse för sina automationslösningar bland sina kunder är Elmia Automation en perfekt mötesplats för att visa och berätta om sina automatiserade eller semiautomatiserade hanteringslösningar. Generella miljöer där automationslösningar av truck- och dragfunktionen passar särskilt bra är vid skiftgång, monotona transporter och vid hantering av farligt gods.

Onsdagen och torsdagen genomför Toyota lunchseminarier för inbjudna gäster. Målgruppen är främst företag som funderar på men ännu inte har automatiserat sitt varuflöde. Vid seminarierna berättar Toyota om ett par kundcase med autotruckar.

Toyota samarbetar gärna med robot- och automationsföretag som en del i integrering av produktion och transportlösningen. Med ett standardiserat gränssnitt till ERP/MES/WMS/PLC kommunicerar vi med annan utrustning för att effektivisera transporter och optimera lagerhanteringen. Flera av dessa leverantörer ställer också ut på Elmia Automation.

http://www.toyota-forklifts.se/Sv/News/News/Pages/Toyota-visar-sina-automationslösningar-på-Elmia-Automation-2016.aspx
Publicerad
2016-05-02
Bilder
Dokument