SCHUNK Intec AB

SCHUNK bjuder på fotbollsfest!

Den 11 maj har vi ett mycket speciellt evenemang i vår monter D01:24, SCHUNKs varumärkesambassadör, den tyska målvaktslegenden Jens Lehmann och den svenska målvaktslegenden Thomas Ravelli finns på plats.
Vi vill gärna se dig där!
Mässorna i Jönköping 10-13 maj är de viktigaste mässhändelserna under 2016.
På ett och samma ställe samlas fyra industrimässor som alla tangerar teknikområden som är högaktuella för svensk industri.

SCHUNK satsar hårt på årets mässdeltagande och förutom att vi kommer presentera en mängd nya produkter går vi ”all-in” när det gäller monter och arrangemang.

Thomas Ravelli spelade 16 år i svenska landslaget och är en välkänd idrottsprofil i Sverige. Med 143 spelade landskamper under sin karriär är det Thomas Ravelli som tagit plats i många svenskars hjärta. Med 8 svenska mästerskap, ett EM-brons och inte minst det oförglömliga bronset i fotbolls-VM 1994 så är det få svenska spelare som har en längre meritlista.

Jens Lehmann har varit varumärkesambassadör för SCHUNK sedan 2012. Han slog igenom i FC SCHALKE 04 1997 och debuterade i det tyska landslaget året därpå. Efter 5 år som proffs i bl.a. AC Milan kom han till Arsenal 2003, det slutade med engelskt ligaguld efter en säsong där Arsenal var helt obesegrade. 2005/2006 gick Arsenal för första gången i klubbens historia till Champions league-final och på vägen dit höll Lehmann nollan i alla matcher från åttondelsfinalen till finalen.

Det är med stolthet och stor glädje vi på SCHUNK har äran att erbjuda ett sådant här tillfälle, frågan är om vi någonsin får ett lika lyckosamt tillfälle med bara en månad till ett stort mästerskap, fotbollsfeber i Jönköping med det nya allsvenska laget Jönköping Södra och, inte minst, en fantastisk mässvecka på ELMIA.

http://se.schunk.com/se_en/news/aktuelles/topics/#/article/2783-live-auf-der-elmia-in-joenkoepingschweden-lehmann-meets-ravelli
Publicerad
2016-05-02
Bilder