Omron Electronics

Omron E3FC fotoceller för livsmedelsindustrin

E3FC serien är speciellt utvecklad för att möta behoven hos användarna inom livsmedels- och dryckesindustrin. Fotocellerna i Omrons E3FC-serie är resistent mot de flesta industriella tvättmedel och är idealisk för användning i miljöer där de kommer att utsättas för avspolning med högtryck.
För enkel installation har E3FC serien M18 cylindrisk gängat hus som ofta används för induktiva givare. Husen är tillverkade i korrosionsbeständigt SUS316L rostfritt stål och har epoxihartsfyllning för optimalt skydd mot vatteninträngning, via kontakt eller kabelinföring, vid tvätt med högtryck och industriella rengöringsmedel.
E3FC uppfyller skyddsklasserna IP68 / IP69K och kan användas i omgivningstemperaturer mellan -25 ºC och 55 ºC. Förutom genom Omrons egna omfattande miljö- och kemikalietester har E3FC certifiering från ECOLAB och Diversey.
E3FC kompletterar Omrons breda sortiment av fotoceller och erbjuder en komplett familj av sändare-mottagare, retro-reflex, diffust reflekterande och bakgrundsbortbländade versioner. Alla har LED med synligt rött ljus för enklare injustering. Anslutningsspänningen är 10-30 VDC och konfigureras av användaren för ljus- eller mörkerkoppling.
Besök vår monter D08:16 så berättar vi mer!
Publicerad
2016-03-14
Bilder