Omron Electronics AB

Omron Delta Robotlösningar

Genom att kombinera högpresterande servomotorer med kinematik för Delta robotar, kan du uppnå maximal prestanda för dina Pick & Place-applikationer.
Den centraliserade NJ-seriens controller kan hålla kontroll över alla rörelserenheter i maskinen, inkluderat enkla axlar, enkla grupper av axlar och robotstyrning, genom att tillhandahålla oberoende eller synkroniserad rörelse. På samma sätt som du programmerar en enda axel, kan du styra roboten i ”Cartesian” koordinatsystem eftersom de flesta rörelsekommandon är exakt desamma. Synkroniseringen med transportbanden kan vara helt programmerade tack vare ett kraftfullt kommando utvecklat speciellt för Pick & Place-applikationer där en Delta robot används

Det snabbaste plocksystemet integrerat i Sysmac-plattformen

Med Delta-lösningen kan du bygga maskiner med mycket hög kapacitet för hantering av upp till 200 plockuppgifter i minuten. Delta-robotarmarna använder G5-servomotorer för att minska stabiliseringstiden, delvis tack vare hög svarsfrekvens på 2 kHz, vilket är det bästa alternativet för positioneringsuppgifter. NJ’s Robot-styrning utgör kärnan i systemet och ger högsta rörelseprestanda vid krävande plockapplikationer.

Flera olika modeller

Delta serien kommer i flera olika storlekar från 450 till 1600 mm räckvidd och med en lyftförmåga av 1 till 8 kg. IP klassningen är från IP55 för standardmaskiner upp till IP69k i hygienisk design.
Publicerad
2016-03-30