Omron Electronics AB

NJ1 och NX7, nya styrsystem för maskinautomation

Våra styrsystem NJ1 och NX7 expanderar ytterligare familjen av styrsystem för maskinautomation, som är i hjärtat av vår Sysmac automationsplattform. NJ1 och NX7 möjliggör ett brett utbud av automationslösningar från banbrytande, avancerade produktionssystem till enkla maskiner.
NX7 är flaggskeppet som erbjuder hastighet utan att kompromissa med tillförlitligheten. Tack vare Intel® Core™ i7 quad-core processor och stor minneskapacitet har N7X en otroligt snabb bearbetningshastighet. Med fokus på att framtidens sofistikerade produktionsanläggningar använder IoT har vi utvecklat denna integrerade styrenhet för att förse användare med skalbarhet bortom ramen för tidigare styrsystem och PLC.

Grundläggande maskinstyrning NJ1
Skalbarheten för maskinstyrning kompletteras av den nya NJ1. Det är vårt mest grundläggande styrsystem för upp till 2 servoaxlar och det är fullt kompatibelt med de större NJ5- och NJ3-styrsystemen för maskinautomation. Den nya NJ1:an gör det möjligt för vår Sysmac-lösning att passa i alla typer av befintlig produktionsutrustning. Då Sysmac-plattformen delar samma koncept, dimensioner, allmänna specifikationer och funktioner är NJ1 idealisk för maskiner utan, eller med ett lågt antal axlar.
Publicerad
2016-03-30