AutomationsCentralen står i centrum!

Är du i startgroparna att automatisera din verksamhet? Då kan du ställa alla dina frågor till Robotdalens experter i AutomationsCentralen. Men inte nog med det. Här kan du även lyssna på paneldebatter varje morgon samt testa Prova-på-utbildningar för industrirobotar.

Välkommen till AutomationsCentralen i monter D07:65!

 

Personlig rådgivning inom automationsfrågor
För femte gången arrangeras succén AutomationsCentralen på Elmia Automation. Här får du personlig rådgivning inom automationsfrågor för små- och medelstora företag. Experterna från Robotdalen finns på plats varje dag klockan 14.00–16.00 och ger konkreta tips på lösningar för just ditt företag. Det är bara att komma till montern – du behöver inte anmäla dig i förväg. 

Experterna på plats är Ingemar Reyier, projektledare för teknik- och applikationsutveckling, och Bernt Henriksen, automations- och produktionsspecialist, från Robotdalen.

 

Ta del av paneldebatter varje dag
Ta även chansen att varje dag med start kl. 10:00 lyssna på våra fem största robotleverantörer som debatterar kring ett speciellt tema: Framtidens produktion, Producera i Sverige, Arbetsmiljö och säkerhet samt Rekrytering och kompetens. Plus scenprogram

 

Prova-på-utbildning för industrirobotar

I nära anslutning till AutomationsCentralen erbjuder Robotdalen även en kostnadsfri prova-på utbildning i användandet av industrirobotar. Detta är i monter D07:57.

 

AutomationsCentralen är ett samarbete mellan Elmia Automation, SAG och Robotdalen.