Nyheter från Allt för Barn & Baby 2016

Naturmaterial och design gick hand i hand när de ledande leverantörerna inom barn och babybranschen visade upp sina nya produkter inför den kommande säsongen på Allt för Barn & Baby på Elmia i Jönköping. Flera företag passade också på att visa upp nya smarta innovationer.

27 september 2016 Läs mer

Smart design och naturmaterial dominerar på Allt för Barn & Baby. Här är några spännande nyhetsglimtar från mässan.

23 september 2016 Läs mer

IBP Scandinavia har med sig en liten revolution för småbarnsköket till Allt för Barn & Baby. Den helautomatiska välling- och mjölkersättningsmaskinen Formula Pro mixar och fixar maten snabbt och perfekt till små hungriga munnar.

22 september 2016 Läs mer

Elite Group/Crescent Barnvagnar kommer till Allt för Barn & Baby med allt från världsnyheter och ett nytt patent till hela kollektioner för 2017 av sina många starka varumärken. 

21 september 2016 Läs mer

Xacta har med sig ännu en spännande nyhet till Allt för Barn & Baby. Oops nya ryggsäck My Harness Friend med avtagbar sele är helt ny på svensk marknad och perfekt för att hålla koll på de minsta.

20 september 2016 Läs mer

Scandinavian Baby Alliance, SBA BABY, kommer med många nyheter till Allt för Barn & Baby. En av de mest spännande är en världsnyhet – den nya vagnen Wave från Silver Cross.

20 september 2016 Läs mer

Xacta kommer till Allt för Barn & Baby både för att visa sitt breda utbud och lansera sina nya produkter inför den kommande säsongen.

16 september 2016 Läs mer

Snart är det äntligen mässdags! Marcus Dimpker, Category Manager på Babyland, har siktet inställt på Allt för Barn & Baby och många givande mässmöten.

15 september 2016 Läs mer

I över 30 har Dorel arbetat med säkerhet som sitt signum. Många av deras världsledande varumärken har också varit banbrytande med sina produkter. Flera av dem visas på Allt för Barn & Baby.

13 september 2016 Läs mer
 BabyNord AB presenterar ekologiska täcken och kuddar från Summerville organic. Foto: BabyNord AB

BabyNord AB kommer till Allt för Barn & Baby med mjuka ekologiska nyheter. De presenterar ekologiska täcken och kuddar från Summerville organic.

13 september 2016 Läs mer
Med Liberix lanserar Axkid sitt unika sidokrockskydd ASIP. Foto: Axkid

Axkid kommer till Allt för Barn & Baby med flera nyheter för säkra biltransporter. Bland annat lanseras en stol med ett unikt sidokrocksskydd och en ny bakåtvänd stol. Plus en hemlighet.

08 september 2016 Läs mer

Den har varit en liten snackis bland föräldrar som vill kunna resa lätt och smidigt med sina små. På Allt för Barn & Baby premiärvisas den nu för första gången för svensk mässpublik av Pro Support – den lilla kompakta Baby Jogger City Tour, barnvagnen som kan fällas ihop och bäras som en ryggsäck.

01 september 2016 Läs mer
Mikael Forsell, vd för Babyproffsen AB

Sveriges ledande babykedja, Babyproffsen, kommer till Allt för Barn & Baby. Och de ser fram mot många givande möten och nya kontakter på mässan.

01 juli 2016 Läs mer