Trender, kvalitet och design hos Xacta

Xacta kommer till Allt för Barn & Baby både för att visa sitt breda utbud och lansera sina nya produkter inför den kommande säsongen.

Jollein, bild 3. 

 – Vi kommer att ha massor med nyheter med oss från bland annat Jollein, som blivit mycket populärt på den svenska marknaden. Deras härliga design i kombination med hög kvalitet och mycket konkurrenskraftiga priser är förmodligen det som uppskattas av kunderna, säger Mia Fant, grundare och ägare till Xacta.

Jollein är ett väletablerat holländskt företag som funnits sedan 1973. Företaget har ett brett utbud av filtar, bädd textilier, skötbäddar och övriga textila tillbehör för baby och deras trendiga kollektioner blandas med bas. Jollein arbetar med Oeko-Tex certifierade material och uteslutande med tillverkare som är anslutna till Business Social Compliance Initiative (BSCI).

Xacta är distributör både inom hälso-, vård- och apotekssektorn samt fackhandeln för barn och baby på den nordiska marknaden. Xactas mål är att underlätta i vardagen genom att erbjuda kloka innovativa produkter som löser vardagliga problem.

– Vi ser fram emot att träffa både nya och gamla kunder på mässan. Det är i mötet med butikerna som vi bäst lär oss att förstå konsumenternas behov och preferenser, säger Mia Fant.

Hur ser ni på den nya mötesplatsen, att vara på Elmia i Jönköping?

– Det ska bli spännande. Både tidsmässigt och geografiskt ligger mässan väldigt lägligt till så vi hoppas på stor uppslutning, säger Mia Fant.

Publicerad
2016-09-16
Bilder
Xacta har med sig många sköna nyheter från Jollein till Allt för Barn & Baby. Foto: Jollein.
Jolliens produkter har blivit mycket populära på den svenska marknaden. Foto: Jollien.
Mjukt och skönt för de minsta visas av Xacta på Allt för Barn & Baby. Foto: Jollien.