Säkert och trendigt hos Dorel

I över 30 har Dorel arbetat med säkerhet som sitt signum. Många av deras världsledande varumärken har också varit banbrytande med sina produkter. Flera av dem visas på Allt för Barn & Baby.

MaxiCosiPebblePlus 

-Vi vill gärna vara först i världen när det gäller säkerhet. Det är viktigt för oss, säger Johann Nagel, Account Manager på Dorel i Sverige.

Dorel har starka varumärken som Maxi-Cosi, Quinny och Tiny Love i portfolion och har de senaste åren lanserat en ny svensk bilbarnstol varje år. Och man är mycket stolt över den höga säkerheten i stolarna.

-Bilbarnstolen Pearl XP från Maxi-Cosi var först i världen att klara alla de nya hårdare testerna i det nya reglementet i-Size, och samma gäller babyskyddet Pebble Plus från Maxi-Cosi, som vi kommer att ha med oss och visa på mässan, säger Johann Nagel.

Mest fokus på Allt för Barn & Baby blir det på barnvagnar och alla nyheter där.

-Vi kommer bland annat att visa nya barnvagnar från Maxi-Cosi och Quinny. Vi har en helt ny serie med temat nomadfärger, de naturliga elementens färger – gräs, sand och vatten. Mycket snygga färger som ligger i tiden och är trendiga nu, säger Johann Nagel.

Den nya mässan Allt för Barn & Baby är en välkommen plats att visa nyheter på.

-Jönköping ligger strategiskt bra till i landet, de flesta har inte mer än tre timmars väg till Elmia. Och vi tycker det är trevligt att vara där igen, säger Johann Nagel.

Publicerad
2016-09-13
Bilder
Babyskyddet Maxi-Cosi Pebble Plus visas av Dorel på Allt för Barn & Baby i en helt ny färgserie för 2017. Foto: Dorel.
-Vi kommer bland annat att visa nya barnvagnar från Maxi-Cosi och Quinny på mässan, säger Johann Nagel, Account Manager på Dorel i Sverige.