SBA BABY visar ny unik dubbelvagn

Scandinavian Baby Alliance, SBA BABY, kommer med många nyheter till Allt för Barn & Baby. En av de mest spännande är en världsnyhet – den nya vagnen Wave från Silver Cross.

 

Nya Wave från Silver Cross. Foto: Silver Cross. 

– SBA BABY har precis varit på babymässan i Köln. Där sade många kunder att nya Wave från Silver Cross var den mest spännande nyheten på mässan. Nu visas denna unika vagn i Sverige på Allt för Barn & Baby, direkt efter världslanseringen. En mycket elegant barnvagn, som ser ut som en vagn för ett barn. Men ögat ser inte allt, kom och titta på denna lösning som gör det möjligt att köra två barn, säger Bo-Inge Ohlsson, vd för SBA Baby.

– Vi är även glada att kunna lansera möbler från Silver Cross, och att välkända Tvättbjörne skötbord åter är på väg till nordiska marknaden. Vi premiärvisar över många andra nyheter, bland annat 2Me babysängar med matchande skötbord, tillägger Bo-Inge Ohlsson.

SBA BABY har sitt huvudkontor i småländska Gislaved och är återförsäljare för flera välkända varumärken på den svenska marknaden. Förutom 2Me och Silver Cross finns även andra starka varumärken som Thermobaby, Clair De Lune och Family Seat i sortimentet. Affärsidén är att erbjuda unika babyprodukter till babybutiker i Norden och att ge god service och hög support till sina kunder.

Den nya mässan Allt för Barn & Baby är en välkommen plats att visa nyheter på.

– Vi ser fram emot att kunna visa upp våra mål för verksamheten, att kunna erbjuda ett brett och bra babysortiment för babyhandel i Norden. Med detta så hoppas vi givetvis att fler butiker kommer till oss och kan se med egna ögon delar av vårt sortiment som är omöjligt att visa vid vanliga besök, säger Bo-Inge Ohlsson.

Hur ser ni på den nya mötesplatsen, att vara på Elmia i Jönköping?

 – Vi säger, äntligen! Många som varit i babybranschen ett tag säger sig sakna babymässan i Jönköping. En bra mässa för leverantörer och butiker att vara på med lägre kostnader för båda parter. Det är också trevligt att det återkommer ett tillfälle att även ses under trivsamma former gemensamt på kvällarna. Alla besökare och utställare kan bo på samma hotell, för rimlig peng och i anslutning till Elmia mässan, säger Bo-Inge Ohlsson.

Publicerad
2016-09-20
Bilder
SBA Baby har Sverigepremiär för nya Wave från Silver Cross på Allt för Barn & Baby. Foto: Silver Cross.